Kracht van Samen is ontstaan in november 2021, door een viertal enthousiaste dames die elkaar van te voren niet kenden. Na onze kennismaking kwamen wij al snel tot dezelfde drijfveer, namelijk een ruimte creëren vlakbij de natuur voor iedereen. Onze naam is gegroeid vanuit het feit dat we alle vier graag onze steen willen bijdragen en onze kwaliteiten willen delen. Door een krachtige samenwerking aan te gaan is de naam Kracht van Samen ontstaan.

 

Wij kijken naar de totale mens, luisteren tussen de woorden door, wat wordt er wel en niet uitgesproken. Lettend op lichaamshouding, mimiek, emotie, gedrag, oogcontact. Vooral belangrijk is wat we voelen, om ons te verbinden. Het maakt niet uit wat voor baan je hebt, in wat voor huis je woont, of je kinderen hebt. Wij vinden het belangrijk dat je gezien en gehoord wordt. Je mag je hart openen bij Kracht van Samen.

Graag willen we aansluiten op thema’s die o.a. kinderen, jongvolwassenen, volwassenen en gezinnen kunnen aanspreken.

 

Middels verschillende manieren kun je recht doen aan je eigen ontwikkeling. Soms is het helder voor je wat je graag zou willen en soms is het dat nog niet. Wij zijn er voor jullie om samen te kijken naar wat wenselijk is. De activiteiten die we vanuit Kracht van Samen aanbieden kunnen zowel via een persoonlijk consult als in een workshop/groepssessie plaatsvinden.

Hierbij kun je o.a. denken aan:

·         Meditaties

·         Yogalessen

·         Dansen

·         Energetische behandelingen

·         Intuïtieve massages

·         Craniosacrale therapie

·         Coaching

·         Creativiteit als schilderen, kleien e.d.

 

Sinds kort kunnen we ook met vreugde mededelen dat we een geschikte ruimte hebben gevonden die dicht bij de natuur staat. Een plek die ons vanaf het eerste moment aansprak en waar een heerlijke, fijne en dankbare energie heerst. Deze plek maakt onderdeel uit van ‘Hof Eyghentijds’ die zowel een sociaal-maatschappelijke als een culturele ondersteunde functie hebben aan de rand van de wijk  De Groote Wielen.

Kracht van samen wil zich naast een uitgebreid scala aan activiteiten ook onderscheiden door zich uit te dragen als een plaats waar iedereen zijn eigen talent kan ontdekken omdat wij van mening zijn dat iedereen talent heeft en dat ook ieder individueel talent bijdraagt aan onze huidige samenleving.

 

Sabine Masseert is op donderdag werkzaam op deze mooie locatie. Parkeren voor de deur in een prachtige natuurlijke omgeving. Waar je vooraf of nadien lekker kunt wandelen.  

 

Voor meer informatie wat mijn collega's doen zie de website van www.krachtvansamen.com binnenkort in de lucht.