Hoe geef ik een ontspanningsmassage voor rug & schouder & nek?

Wil jij ontspannen 2019 in? Op woensdag 9 en 16 januari van 9:00 tot 12:00 uur of op zaterdag 12 januari van 9:00 tot 15:00 uur leer je welke manieren er zijn om je ontvanger in ontspanning te brengen. Dit kan je partner zijn of je kind, je vader/moeder, buurvrouw/buurman, een vriend of vriendin. Verwen ook jezelf, want van masseren krijg je zelf ook energie en een geluksgevoel. Ik zorg ervoor dat je met een glimlach de deur uit gaat!

 

Wat zijn de voordelen om een massage te ontvangen en zelf te kunnen masseren?                                                                                                           

- Het zorgt voor oxytocine, dat is een gelukshormoon, wat voor verbinding zorgt.          - Een massage is waardevol en helend.                                                                                      - Het zorgt voor een goede doorbloeding.                                                                                  - Je wordt er ontspannen van, fijn om de dag te beginnen of af te sluiten en een goede nachtrust tegemoet te gaan.                                                                                              - De massage kan nog dagenlang effect hebben.                                                                      - Je komt even tot jezelf en hoeft aan niets te denken, alleen maar voelen/ervaren/ontvangen.                                                                                             - Je kunt op ieder geschikt moment masseren, waar je maar wilt in huis/werk of op vakantie.

- Je hebt alleen olie en handdoeken nodig.                                                                               - Het kost niets, het geeft je juist veel energie.                                                                   - - De ontvanger zal je dankbaar zijn.                   

Voor drinken en lekkers wordt gezorgd, je krijgt een reader mee naar huis als naslagwerk.

Het is 1 keer een investering, deze kennis kun je de rest van je leven toepassen.             Graag zie ik je reactie tegemoet info@sabinemasseert.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0