Sabine schrijft

Laat ik eens schrijven wat mijn ervaringen zijn als ik in de praktijk ben. Mij brengt het zeker ook ontzettend veel, namelijk rust, wijsheid en veel ontspanning. Zodra ik de praktijk binnenkom snuif ik de heerlijke geur op van de olie en de sfeer die er is. Ik ben er graag, de massagetafel een laken geven, handdoeken klaarleggen, kaarsjes/muziek/diffuser aan. En voelen: wat heb jij nodig? Dan is het tijd en gaat de deur open en gaan we samen de verbinding aan. Vaak eerst door een gesprek, thee en voetenbad. Dan voel ik al aan hoe de vlag erbij hangt en gaan we de ontspanning in. Meestal, want tegenwoordig komen de meeste mensen voor de ontspanning. En dat is wel wat mij steeds meer voldoening geeft. Als mensen vragen wat voor massages geef jij, dan geef ik tegenwoordig het antwoord, intuïtieve massages. En dat is wat ik voel en zich steeds meer openbaart en ook bevestigd wordt, tijdens en nadien. Sommige mensen reageren, soms meteen na de behandeling, of na een

paar dagen via mails of appjes. Dat ze ervan opgeknapt zijn, ervan genoten hebben, zich verheugen op een volgende keer, ze blij zijn dat ze tijd vrij hebben gemaakt voor henzelf

De druk die ik geef tijdens de massages hoeft niet altijd diep te zijn om functioneel te zijn, dat wordt nogal eens gedacht, hoe harder hoe beter. Het afwisselen van intenser naar minder intens geeft lichaam en geest de kans om te ontspannen en te genieten. En om eerlijk te zijn, zo houd ik het zelf ook vol, zeker nu ik heb besloten om vanaf 1 november volledig voor de praktijk te gaan. Dan ben ik genoodzaakt om goed te letten op voldoende spanning en ontspanning. De meeste tijd geeft masseren me namelijk veel ontspanning, ondanks dat ik intensief aan het werk ben.

Zoals bijna iedereen wel weet ben ik naast masseur ook nog gastouder in een gezin. Hier stop ik mee om mezelf nog meer te kunnen ontwikkelen. Middels een opleiding van 5 maanden ga ik studeren voor energetisch kinder en – jongerencoach. Hiervoor ga ik 2 x per maand naar school en is er veel thuisstudie, ik start op 9 september. Er komen dus veel behandelmogelijkheden bij vanaf die tijd en meer keuze in dagen om te komen voor een behandeling, gedurende de opleiding zal ik niet op donderdag werkzaam zijn in de praktijk. Tegen die tijd zal ik je informeren en heb je vragen stel ze gerust. Inmiddels ben ik ook alweer een paar keer benaderd voor Say Yes to the Nanny, als je nog iemand weet die gaat trouwen of een feestje geeft waar kinderopvang nodig is, ik ben graag van de partij!

Energie, dat is niks meer of minder dan je eigen levensenergie. Of je er nu in gelooft of niet, iedereen heeft het. Je kunt het zelf ook voelen. Warm je handen maar eens lekker op en leg ze bijv. eens een paar minuten op je buik, sluit je ogen en voel wat er gebeurt. Ik krijg vaak terug dat mensen voelen zodra ik mijn handen op hun lichaam leg er al iets gebeurt. Tijdens een energetische reiniging is er ook veel te ervaren. Ik ga dan langs het lichaam heen, raak ik het lijf niet fysiek aan en toch voelen mensen lichamelijke gewaarwordingen als tintelingen, warmte, opkomende emotie e.d. Dan maakt mijn hart een sprongetje als ik dit teweeg kan brengen, dat mensen naar binnen gaan en willen voelen. Niet iedereen is daar aan toe en dat is ook prima, onbewust wordt er toch wel iets in gang gezet. Dat maakt me blij 😍

Wie wil er een volgende keer schrijven voor mijn nieuwsbrief? Een paar zinnen is ook al leuk, wel met foto, dan zie we het gezicht achter de schrijver. 

Volg je me al op instagram/facebook?

Ik wens je een super fijne, toffe, gezellige, liefdevolle, ontspannen zomer 😎 en graag tot ziens!

Liefs Sabine 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0