Leer van je weerstand en luister naar de signalen op je pad

Leer van je weerstand en luister naar de signalen op je pad. Van weerstand wordt je sterk, hoe meer weerstand je overwint, des te meer je kunt bereiken. Er is geen vooruitgang zonder een stap achterwaarts. 

 

Als je je voelsprieten uitlaat dan stuit je wel eens op weerstand. Daar kun je iets mee, soms brengt het stappen achteruit en doet het pijn. Om te kunnen groeien mag/moet het pijn doen. Mogen er keuzes gemaakt worden, gaat het gepaard met emoties, overtuigende gedachtes, kost het tijd en energie. En zegt je lijf misschien wel en nu is het genoeg. Je hebt lang genoeg weerstand geboden, als jij het niet ziet, hoort of voelt dan zal ik het op andere manieren duidelijk gaan maken. 

 

Hoe mooi is het dat je lijf en geest je verteld dat er iets mag veranderen. Het is alleen de manier waarop en hoe we ernaar willen kijken of handelen. 

 

Durf jij jezelf in de spiegel aan te kijken? Wat zie je dan? Wordt je gespiegeld door je naasten? Wat zegt dat over jou? Wat kun en wil je ermee? 

 

Durf jij weerstand te voelen en er iets mee te gaan doen? En wat is weerstand eigenlijk? Hoe voelt dat? Waar voel je dat? 

 

Durf jij de pijn aan te gaan? Hoe diep wil je de pijn aankijken/ voelen?

 

Durf je te vallen en op te staan? Hoe vaak als nodig is. 

 

Durf je om hulp te vragen? Want je hoeft het niet alleen te dragen. Het loont zich vaak al als je het uitspreekt of opschrijft. Stel je je dan kwetsbaar op?

 

Wil jij je kwetsbaarheid laten zien? Dan nodig ik je uit voor een massage bij Sabine Masseert zonder woorden kan er ook al veel ontstaan. 

 

Afgelopen maanden heb ik bij mezelf zo'n proces gevoeld. Vooral middels energetische behandelingen, te denken aan massages, chakra en meridiaan behandelingen, reiniging van de aura en uiteindelijk mijn innerlijk weten inzetten voor de juiste keuzes. Weten welk pad ik wil gaan bewandelen, ik heb er zijn in!

Reactie schrijven

Commentaren: 0