Wat als alles lukt?

Wat als alles lukt?

Wat is je verlangen?

Wat kan jezelf manifesteren? 

 

We vraag je om steun? 

Wie is je ideale klant? 

Wie houdt je de spiegel voor? 

 

Wanneer vraag je om hulp? 

Wanneer kies je jouw moment? 

Wanneer ga je samenwerken? 

 

Hoe ga je te werk? 

Hoe breng je je ideeën op de markt? 

Hoe bepaal je of iets werkt? 

 

Als mens, ziel, ondernemer, heb je het best druk op een dag. Vooral als je wilt groeien, bewegen, vooruitkomen, inspireren, manifesteren, vooruit denken, vallen en opstaan, fouten mogen en durven maken. En ook nog genieten, ontdekken, ontspannen, lief hebben, verbinden, emoties tonen, pauze nemen. 

 

Denken en vooral voelen in mogelijkheden. Vertrouwen vanuit liefde. De tijd nemen om te ontdekken, nieuwe ideeën te ontwikkelen, inzichten vergaderen. Verbinden met gelijkgestemde. Zaadjes planten, voeden, bemesten en oogsten wanneer het moment daar is. 

 

Het stopt nooit, elke dag opnieuw gaat het brein verder met ....

Om op tijd te ontspannen zijn er manieren genoeg om te kiezen voor jezelf, kies jij voor Sabine masseert? Zou ik enorm leuk vinden. Ik zelf lig met plezier ook bij collega's op de tafel om te ontspannen, ontladen en ontprikkelen. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0