Je handen zijn goud waard

De zin van een aanraking. 
De zin van huidcontact. 

De zin van verbinden. 

 

Het nut van elkaar aan te raken. 

Het nut van huid op huid contact. 

Het nut om te voelen wat het met je doen. 

 

Je handen zijn goud waard, daar zit zoveel informatie, gevoel en verbinding in. 

 

Meridianen, chakra's ,organen, emoties, karaktereigenschappen. En dat allemaal in 5 vingers, nagels, handpalm, handrug af te lezen en te voelen. 

 

Wrijf je handen maar eens lekker warm en leg ze eens 10 minuten op je hart, je voeten of ogen, ook heerlijk op je buik. Wedden dat er van alles onder je handen gebeurt? Ook al gebeurt er weinig denk je of ga je met je hoofd beredeneren er gebeurt altijd iets. Je hoeft het niet te kunnen verklaren, je lijf en geest heeft het nodig om bewust met aandacht aangeraakt te worden. Door jezelf of een ander, in overleg op jouw tijd wanneer het goed voelt. Het liefst wel elke dag om huidhonger te voorkomen. 

 

Want aanraken zorgt voor gelukshormoon, een geluksmoment voor jezelf en de ander ook als je samen bent. Een stroming van energie door je lijf. Opheldering er kunnen ideeën ontstaan, het bied ontspanning en nadien energie. Bij een massage gaan de spieren, pezen, bindweefsel, bloedsomloop e.d aan de slag. 

 

Sabine Masseert voelt zich dankbaar om momenten te creëren middels het verbinden met mensen, door ze aan te raken in de ziel, met handen, energie, geduld, tijd en ruimte naast en met jou!

Reactie schrijven

Commentaren: 0