Veiligheid is voelbaar

Je veilig voelen, wat betekend dat voor jou?

Bij wie voel jij je veilig? 

Wat is er voor nodig om je veilig te voelen? 

 

Als je als ontvanger durft te ontvangen. 

Als je jezelf toestemming geeft om te mogen ontvangen en toestaat om je emoties er te laten zijn  dan kan er heel wat loskomen. 

 

Een bewuste keuze om naar een energetische massagetherapeut te gaan, je kwetsbaarheid te laten zien en te mogen zijn niets te verschuilen en te verbergen. 

 

Gepaard met uit controle gaan, je overgeven aan wat komt. En dan is het aan mij om veiligheid en geborgenheid te creëren. Met zachtheid, liefde en rust durven stil te zijn, een blik, een warme hand, de juiste woorden kiezen, de tijd nemen, een fijne energie uitwisselen, verbinding maken met elkaar en onszelf. 

 

Nergens geleerd, dit is wie ik ben, vanuit liefde mijn hart openen en voelen wat er nodig is. Bij elke afspraak opnieuw intunen, meebewegen, schakelen en samen de reis maken. 

 

Veiligheid is voelbaar als het er wel of juist niet is. Ik bied je graag de veiligheid om gezien en gehoord te worden waar jij naar verlangt. Als het er niet is ontwikkel je allerlei klachten, patronen, verslavingen. Stap 1 erken, stap 2 benut je kansen elke dag opnieuw. 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0