Ren je rot

Ga jij meteen door naar de volgende afspraak? Ik vertel je waarom het slim is om dat liever niet te doen. 

 

Tijdens een behandeling gebeurt er veel, bewust of onbewust, dat er iets in gang gezet wordt is zeker. Wat is dat iets? Het zelfhelendvermogen wordt aangezet door de massage en energie die ik je geef. Hoe dat zich uit is voor iedereen anders, hier schreef ik al eerder een blog over (zelfhelendvermogen zorgt voor jou). Het kan meteen voelbaar zijn, later op de dag, de volgende dag of een paar dagen later. 

 

De meesten voelen zich relax en ontspannen nadien, hoe heerlijk is het als je deze nog even vast kunt houden. Als je weer gaat werken, afspreken met anderen, naar een verjaardag gaat dan gaan er weer allerlei zintuigen aan die zojuist voor rust hadden gezorgd. Het alleen met jezelf zijn, het durven voelen wat er nog gebeurd in je lijf en geest, even zijn met wat is. Dat kan geloof ik alleen maar als daar ruimte en tijd voor is nadien. 

 

Een kop thee, een boek lezen, mediteren of lekker even een dutje doen, lummelen, schrijven, dansen, zingen, wandelen, in bad/douche. Heerlijk toch om toe te kunnen geven om dat moment voor jezelf te hebben, zo heb je er langer plezier van.

Ren je rot is voor een andere dag. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0