Zelfhelend vermogen zorgt voor jou

Zodra je de praktijk binnenstapt wordt je zelfhelend vermogen al geactiveerd. Nog meer als er een energetische behandeling gegeven wordt. Wat houdt dit in? 

 

Er veranderd iets in de energie, op lichaamsniveau gaan je lijf en geest zelf aan de slag om je als het ware te resetten. Dit kun je voelen op verschillende manieren: tintelingen, rillingen, warmte,  spierpijn, kramp, vermoeidheid, andere ontlasting, meer naar het toilet moeten, emotioneel meer geraakt zijn e.d. Ook kan het wat minder fijn uitpakken dat je hoofdpijn krijgt, ziek wordt, wellicht hing het al in de lucht en geeft een massage dan net de laatste prikkel/zetje. 

 

Het proces is voor iedereen anders. Dit heeft te maken met o.a lichaamsbouw, gemoedstoestand, moment van de dag, eetpatroon, stress, vitaminegebruik, beweegpatroon, genoeg ontspanningsmomenten en geluksmomenten. 

 

Soms wordt de klacht eerst erger om vervolgens op te kunnen lossen. Iets is vaak erin geslopen en dat heeft dan ook weer tijd nodig om te kunnen verwerken, resetten, verzachten. 

 

De beste manier om hiermee om te gaan is het aan te kijken, doorvoelen en heel veel water drinken om afvalstoffen die geactiveerd zijn zo snel mogelijk uit het lijf te krijgen. Ook op energie niveau kan er een dorstgevoel ontstaan, bijv na een klankreis/massage. Het eten van iets zoets of hartigs kan hier positief aan bijdragen. 

 

Wat velen niet weten is dat ik van te voren afstem op de ontvanger. Dan voel ik vaak al hoe de stemming is en zet ik mijn energie al neer in de ruimte. Nadien lucht ik de ruimte, dek ik de tafel opnieuw op en was ik mijn handen/polsen goed en schaal ik af. 

 

Handen wassen is voor thuis ook een goede tip, mocht je ervaring hebben met energie overnemen van anderen. En natuurlijk het welgeliefde voetenbad is een aanrader om te relaxen en los te komen van de dag/situaties. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0