Fysieke afstrijking:

Dewi van 10 jaar: Ik vond mijn verjaardag erg spannend en kon niet goed slapen. Toen Sabine me afstreek werd ik rustig en mijn hoofd werd leeg. Daarna sliep ik ook beter en ik heb een top verjaardag gehad! 

Partner workshop rug, schouder, nek massage:

"Wij vonden het een hele prettige workshop, heel relaxed en duidelijk. We voelden ons helemaal op ons gemak, het was gezellig en fijn om te doen. Super goed verzorgd, een model geregeld, en een duidelijke reader voor mee naar huis. Ook een leuke toevoeging vonden wij de kaartjes m.b.t. tot de chakra kaartjes, bijbehorende edelstenen en massage olie."

Zomercursus leren masseren voor je kinderen/partner: 

Tamara: Ik heb de cursus kindermassage van Sabine als een cadeau ervaren. Niet alleen heb ik, volgens mijn kinderen, goed leren masseren, zelf heb ik ook hele fijne ochtenden gehad. Verrassend, leerzaam, persoonlijk, gezellig en tot in de puntjes verzorgd. Ik heb ervaren dat het geven van massages niet alleen voor de ontvanger ontspannend en leuk is, ook voor mij als masseur. Met deze ervaring en alle informatie die ik mee heb gekregen, ben ik met een goed gevulde "massagerugzak" de zomervakantie ingegaan. En pak ik dit cadeau geregeld nog uit en geef het door. 

Herfstcursus leren masseren voor je kinderen/partner:

Miranda: Een paar weken geleden heb ik ook een workshop hoofdmassage gevolgd bij Sabine. Het was kleinschalig en we werden vriendelijk ontvangen door Sabine, met wat te drinken en wat lekkers. Er wordt erg goed opgelet of je de technieken goed toepast en het op een rustig tempo doet. Het is heerlijk om te geven en mijn zoontje van 9 jaar vindt het heerlijk om te ontvangen.  

 Ik zeg gewoon doen, het is echt top! 

 

Esther: Geheel blanco begon ik aan de cursus bij Sabine. Het leek me leuk om iets nieuws te leren, maar zeker ook om iets toe te kunnen voegen aan ons dagelijks leven als gezin. Met twee drukke jongens in huis is een moment van rust soms meer dan welkom! 

 

Ik ben gestart en eigenlijk meteen vanaf het begin voelde het goed. Eerst kregen we les over hoofdmassage, gevolgd door de buik en voeten. Alles ging stapje voor stapje en door te oefenen op elkaar (en later natuurlijk thuis) heb ik het in de vingers gekregen. Het is mooi om iemand te zien genieten en relaxen door jouw massage! Onze kinderen vragen er dagelijks om, dat zegt genoeg. 

 

Ik kan de cursus iedereen aanbevelen, een mooie toevoeging. 

Massages:

Janneke: Een half uurtje lang masseert Sabine mij weer helemaal los. De ene keer meer de schouders en de andere keer de onderrug. Met op het einde van de massage nog even een ronde langs de nek en over het hoofd. Ik ben altijd weer helemaal zen nadat ik ben geweest. Ze heeft goede tips en herinnert je altijd aan het feit om goed te drinken na de massage. In het communiceren via de app voor verandering in afspraken, is ze flexibel en snel. En voor een leuk prijsje!

Judy: Sabine is al een hele tijd onze masseuse. Inmiddels voelen we wel aan wanneer het weer nodig is om even Sabine te bellen. Fantastisch dat je in de rust kan genieten van een beetje aandacht voor ontspanning. Dat is zo belangrijk. De ene keer masseert ze de spieren die het nodig hebben en de andere keer is er weer meer aandacht voor je energetische lichaam. Sabine voelt aan wat er nodig is en maakt daarmee op professionele wijze een prachtige verbinding tussen de verschillende lagen van ons lichaam zodat je weer helemaal kunt ontspannen. Gewoon DOEN!

Carmen: Mijn zoon heeft genoten van een massage bij Sabine! Hele prettige ontvangst in een prachtige ruimte. We kregen gelijk een lekker kopje thee. Mijn zoon kreeg alle tijd om over zijn klachten te vertellen. De heerlijke massage met lekker ruikende geranium olie heeft gezorgd voor ontspanning en verlichting van zijn klachten. Heel hartelijk dank Sabine!

Toinet: Ik kom al een tijdje bij Sabine voor massages en iedere keer weer weet zij (mede door een gesprek vooraf) mij precies de behandeling te geven die ik nodig heb, zo fijn! Heerlijk ontspannen en het geeft me meer energie. Vooral mijn schouder/nek blessure verbetert zoveel door de behandelingen, voor mij dus een must en een echte aanrader!

 

Tamara: Een massage van Sabine is een cadeau en ook een goede investering in jezelf. Met de deskundigheid en betrokkenheid van Sabine help je jezelf, je spieren en ook je hele welzijn. En bovenal is het gewoon fijn. 

 

Miranda: Ik heb al enkele keren een heerlijke massage van Sabine mogen krijgen en geloof me... dat is echt genieten met een grote G.

 

Joep: Positieve punten zijn dat zij voorafgaande aan de behandeling de wensen van je wil horen en die ook honoreert: een aangename, stille manier van werken heeft zij. Haar interesse in de cliënt is zeer lovenswaardig, zij is een aangename, deskundige persoonlijkheid. Haar massage geeft mij weer energie en zorgt voor een verlichting van mijn "problemen".

 

Margo: Betrokken persoon en ontspannende massage.

 

Anoeska: Ik kom regelmatig bij Sabine masseert, altijd weer fijn om er geweest te zijn en volledig ontspannen weer naar buiten te lopen. Sabine neemt de tijd voor je en houdt rekening met jouw wensen.

 

Diana: Een heerlijke ontspanningsmassage gehad, met een lekker voetbadje vooraf. Sabine voelde precies waar in mijn lichaam de stress zat en gaf op die plekken extra aandacht.

 

Anke: Sabine is er voor je met oprechte aandacht en biedt via haar massage heerlijke ontspanning en me-time aan!