Massage met Soundhealing: 

Jitske: tijdens mijn kerstvakantie heb ik heerlijk genoten van een lichaamsmassage van Sabine, die werd begeleid door een klankschalensessie door Margreet. Wat een geweldige ervaring was dit! Beide dames waren perfect op elkaar afgestemd. Sabine liet haar handen bewegen over mijn lijf op de trilling van de klankschalen. Het was voelbaar dat beide dames met veel aandacht en liefde bezig waren om mij een geweldige reis te laten beleven. Een massage op zich is al een heerlijk, maar de toevoeging van de klankschalen geeft echt een extra diepere dimensie. De trilling dringt diep in je door, raakt je van binnen, geeft heerlijke sensaties door je hele lijf en brengt energie in beweging. Diepe ontspanning en stromende energie is het resultaat. 

 

Een absolute aanrader om jezelf cadeau te geven!

 

Ook Wendy verteld: wat een bijzondere ervaring was de massage en de klankreis. Eerder heb ik al genoten van alleen de massage, die werkt diep ontspannend. Met de klankreis erbij gaat het nog dieper, een aanrader om even een moment voor jezelf te pakken. 

EMB test:

Jeltsje: na een tijdje met het gevoel gelopen te hebben dat er 'iets' niet lekker zat in mijn lijf, de huisarts bezocht en deze nam een standaard bloedtest af. Uitslag, alles in orde, wat op zich natuurlijk heel fijn is, maar het gevoel bleef. 

 

Met Sabine gesproken over een EMB test, mezelf erin verdiept en uiteindelijk ook afgenomen. Na 3 weken kreeg ik de uitslag en wat bleek, al mijn vage klachten hadden met elkaar te maken. Mijn lijf was totaal uit balans.

 

Een hele goede en fijne meeting via google met Sabine en Alinde gehad, een echte deskundige op dit gebied. Daarna mijn levensstijl en eetgewoontes aangepast, dit was eenvoudig te doen met een aantal aanpassingen. Uiteraard is dit ondersteunt met de nodige voedingssupplementen. Na een week was er al verschil duidelijk en na 2 weken merkt ik al veel verschillen op, met name met slapen en de rust die ik ervaar in mijn lijf. Eigenlijk is iedereen gebaat bij zo'n test. Ik ben er in ieder geval heel blij mee!

Energetisch kinder coach: Een tevreden moeder: heel dankbaar dat Sabine op ons pad kwam! Mijn dochtertje (8jr) sliep al jaren slecht en we hadden allerlei therapieën geprobeerd maar niets hielp. Ook struggelde ik af en toe met de opvoeding. Sabine heeft een heel mooi traject met haar doorlopen en uiteindelijk valt ze nu heel makkelijk in slaap en slaapt ze door. Gelijktijdig heb ik zelf ook enkele sessies gedaan bij Sabine. Dit gaf nog meer 'kracht' aan de oplossing van de slapeloosheid en handvaten voor een nog fijnere band samen. Met heel veel aandacht ziet en voelt Sabine wat wij beiden nodig hadden. Heel fijn dat iemand met je mee kan kijken, denken en voelen. Mijn dochtertje straalde  helemaal wanneer ze weer naar Sabine mocht. En voor mij is het eencadeautje voor mezelf om weer eens te gaan! 

 

 

Fysieke afstrijking/energetische reiniging:

Dewi van 10 jaar: Ik vond mijn verjaardag erg spannend en kon niet goed slapen. Toen Sabine me afstreek werd ik rustig en mijn hoofd werd leeg. Daarna sliep ik ook beter en ik heb een top verjaardag gehad! 

Marie-José: In Sabines praktijkruimte voel ik me meteen welkom. Deze straalt net als Sabine warmte, rust en zachtheid uit. Lekker kopje thee en een schaaltje met lekkers. Onderwijl gezellig even delen wat er gaande is. Sabine biedt me op basis daarvan een fysieke afstrijking en een energetische reiniging aan. Ik onderga (staande) de liefdevolle behandeling van Sabine die op mij invoelend en met zachte doch krachtige bewegingen vastzittende energie in beweging brengt. Ik voel dat het werkt. Gapen, rillingen, me overgeven en loslaten. Heerlijk alles wat mij niet meer dient van me af laten glijden. Na afloop voel ik me geschoond, dankbaar en fijner in mijn vel. 

Gun jij jezelf eenzelfde welkome ervaring? Schroom niet...

 

Partner workshop rug, schouder, nek massage:

"Wij vonden het een hele prettige workshop, heel relaxed en duidelijk. We voelden ons helemaal op ons gemak, het was gezellig en fijn om te doen. Super goed verzorgd, een model geregeld, en een duidelijke reader voor mee naar huis. Ook een leuke toevoeging vonden wij de kaartjes m.b.t. tot de chakra kaartjes, bijbehorende edelstenen en massage olie."

Zomercursus leren masseren voor je kinderen/partner: 

Tamara: Ik heb de cursus kindermassage van Sabine als een cadeau ervaren. Niet alleen heb ik, volgens mijn kinderen, goed leren masseren, zelf heb ik ook hele fijne ochtenden gehad. Verrassend, leerzaam, persoonlijk, gezellig en tot in de puntjes verzorgd. Ik heb ervaren dat het geven van massages niet alleen voor de ontvanger ontspannend en leuk is, ook voor mij als masseur. Met deze ervaring en alle informatie die ik mee heb gekregen, ben ik met een goed gevulde "massagerugzak" de zomervakantie ingegaan. En pak ik dit cadeau geregeld nog uit en geef het door. 

Herfstcursus leren masseren voor je kinderen/partner:

Miranda: Een paar weken geleden heb ik ook een workshop hoofdmassage gevolgd bij Sabine. Het was kleinschalig en we werden vriendelijk ontvangen door Sabine, met wat te drinken en wat lekkers. Er wordt erg goed opgelet of je de technieken goed toepast en het op een rustig tempo doet. Het is heerlijk om te geven en mijn zoontje van 9 jaar vindt het heerlijk om te ontvangen.  

 Ik zeg gewoon doen, het is echt top! 

 

Esther: Geheel blanco begon ik aan de cursus bij Sabine. Het leek me leuk om iets nieuws te leren, maar zeker ook om iets toe te kunnen voegen aan ons dagelijks leven als gezin. Met twee drukke jongens in huis is een moment van rust soms meer dan welkom! 

 

Ik ben gestart en eigenlijk meteen vanaf het begin voelde het goed. Eerst kregen we les over hoofdmassage, gevolgd door de buik en voeten. Alles ging stapje voor stapje en door te oefenen op elkaar (en later natuurlijk thuis) heb ik het in de vingers gekregen. Het is mooi om iemand te zien genieten en relaxen door jouw massage! Onze kinderen vragen er dagelijks om, dat zegt genoeg. 

 

Ik kan de cursus iedereen aanbevelen, een mooie toevoeging. 

Massages:

Hans: iedere vier weken ga ik naar Sabine voor een massage. Voor mij is dit een moment om alles los te laten en te ontspannen. Ze weet goed de knelpunten te vinden en maakt de knooppunten los. Ik voel me een ander mens als ik naar huis ga. Ik vind Sabine erg kundig in haar vakgebied en kan het iedereen aanraden. 

Anneke & Guus: een massage bij Sabine is altijd een feestje! Je komt er herboren van terug. Het bijzondere aan de massage is dat Sabine precies weet waar jij behoefte aan hebt. Ze weet dat soms nog beter dan dat jij denkt te weten. De massages zijn niet alleen fysiek erg prettig, je merkt ook dat het iets met je energie doet. Ze hebben echt een helende werking. Ik kan het iedereen aanraden, om jezelf dit cadeau te doen. Ook mijn zoontje Guus is al een aantal keer behandeld en vond dit erg relaxed. 

Sara: ik kom al jarenlang bij Sabine Masseert, ik heb altijd wel een strippenkaart in huis. Heerlijk idee dat er op die manier altijd een massage op me ligt te wachten. Ik heb vaak vastzittende schouders en nek door bureauwerk. En dan ga ik dus naar Sabine.

 

Ik word onthaald in een relaxte sfeer en krijg bij binnenkomst een kopje thee met een voetenbadje. Dan trek ik een kaart welke olie die dag bij me past. Het zal vast geen toeval zijn dat er vaak dezelfde geuren uitkomen: blijkbaar heb ik behoefte aan de werking van die specifieke olie. Sabine stemt de massage goed op de persoon af en doet veel cursussen, waarmee ze ook regelmatig nieuwe technieken en mogelijkheden bijv de bindweefsel massage of de bamboemassage laat proberen.

 

Daarna water of thee en even gezellig met Sabine praten, die altijd echt geïnteresseerd is. Voor mij dus een heerlijk "weg uit alle dagelijkse dingetjes moment"!

Coco: Een massage van Sabine is als een warm bad. En dan bedoel ik ook letterlijk, want je begint ermee, met zo'n heerlijk warm voetenbadje en even gezellig samen bijkletsen. Sabine heeft een fijne praktijk met een rustig sfeertje, waar je bij binnenkomst al meteen ontspant. En haar massages zijn geweldig!!! Het is een groot cadeau aan jezelf, een ultiem verwen en geluksmomentje! Ze masseert je intuïtief vol met overgave, ze voelt je goed aan en en laat je helemaal tot rust komen. je wordt weer één met je lichaam en komt tot jezelf en hoeft enkel maar te ontspannen en te genieten. Masseren is Sabines grootste passie, wat ze met ontzettend veel liefde doet en zich aanpast aan ieders wensen. Ik kom heerlijk rozig uit elke massage en kan dan weer alles aan. Ik raad iedereen dus een massage van Sabine aan. Ga het ervaren en er van genieten.  

 

Janneke: Een half uurtje lang masseert Sabine mij weer helemaal los. De ene keer meer de schouders en de andere keer de onderrug. Met op het einde van de massage nog even een ronde langs de nek en over het hoofd. Ik ben altijd weer helemaal zen nadat ik ben geweest. Ze heeft goede tips en herinnert je altijd aan het feit om goed te drinken na de massage. In het communiceren via de app voor verandering in afspraken, is ze flexibel en snel. En voor een leuk prijsje!

Judy: Sabine is al een hele tijd onze masseuse. Inmiddels voelen we wel aan wanneer het weer nodig is om even Sabine te bellen. Fantastisch dat je in de rust kan genieten van een beetje aandacht voor ontspanning. Dat is zo belangrijk. De ene keer masseert ze de spieren die het nodig hebben en de andere keer is er weer meer aandacht voor je energetische lichaam. Sabine voelt aan wat er nodig is en maakt daarmee op professionele wijze een prachtige verbinding tussen de verschillende lagen van ons lichaam zodat je weer helemaal kunt ontspannen. Gewoon DOEN!

Carmen: Mijn zoon heeft genoten van een massage bij Sabine! Hele prettige ontvangst in een prachtige ruimte. We kregen gelijk een lekker kopje thee. Mijn zoon kreeg alle tijd om over zijn klachten te vertellen. De heerlijke massage met lekker ruikende geranium olie heeft gezorgd voor ontspanning en verlichting van zijn klachten. Heel hartelijk dank Sabine!

Ik kom al een tijdje bij Sabine voor massages en iedere keer weer weet zij (mede door een gesprek vooraf) mij precies de behandeling te geven die ik nodig heb, zo fijn! Heerlijk ontspannen en het geeft me meer energie. Vooral mijn schouder/nek blessure verbetert zoveel door de behandelingen, voor mij dus een must en een echte aanrader!

Joep: Positieve punten zijn dat zij voorafgaande aan de behandeling de wensen van je wil horen en die ook honoreert: een aangename, stille manier van werken heeft zij. Haar interesse in de cliënt is zeer lovenswaardig, zij is een aangename, deskundige persoonlijkheid. Haar massage geeft mij weer energie en zorgt voor een verlichting van mijn "problemen".

Anke: Sabine is er voor je met oprechte aandacht en biedt via haar massage heerlijke ontspanning en me-time aan!

Gaby: Wat een overheerlijke massage heb ik mogen ontvangen bij Sabine! Het voelde als een heel warm welkom bij binnenkomst.

 

 

De ruimte was gevuld met heerlijke geuren en de temperatuur was aangenaam.

 

De sfeer bracht mij meteen tot ontspanning waardoor de massage zelf heerlijk voelde. Sabine kijkt en luistert vooraf goed naar je wensen, waar je op dat moment behoefte aan hebt, met als gevolg dat ze voor jou een op maat massage kan aanbieden.

 

Ik kijk nu al uit naar de volgende afspraak bij Sabine.